UĞRAK MAHALLESİNE HİZMET UĞRAMIYOR

Yeşilyurt Dilek Mahallesi Uğrak mevkiinde oturan vatandaşlar, 2021 Türkiye'sinde yol ve hizmetle tanışamamış durumdalar. Bölgede oturan vatandaşlar hizmet gelmediği için isyan ettiler.

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesi Yeşilyurt Dilek Mahallesi Uğrak mevkiinde oturan bölge sakinleri kendilerine bir türlü gelmeyen hizmetten dolayı dert yandı. Hizmet gelmesi için defalarca müracaat ettiklerini ileri süren bölge halkı 'Alevi Mahallesi mi?' diyerek hizmet gelmediğini dile getirdiler. 
"ÇAMURDAN ÇIKAMIYORUZ" 
Bölge sakinlerinden Hasan Yılmaz, bazı sokaklarda aydınlatma ve asfalt olmadığını ifade ederek;  "Engelli komşum var yolda gidip gelmekte zorlanıyor. Allah esirgesin bir yangın, bir hasta olsa ne itfaiye girebilir buraya ne sağlık ekibi. Mağdur durumdayız biran evvel buralara bir el atılsın. Yollarda asfalt olmadığı için çamurdan çıkamıyoruz. Kendi imkanlarımızla buralara çakıl döktük. Işıklandırma yok. Bizlerde vergimizi ödüyoruz. Bizlerde bu devletin vatandaşıyız ama bizimle ilgilenen yok. Defalarca söyledik, dilekçe verdik aydınlatma gelsin diye hepsi boş. 
 "SESİMİZİ DUYUN"
Mahallemizin meydanında yağmur ve kar suları birikiyor. Vatandaşın evine su gidiyor. Belediyeden hiçbir hizmet alamıyoruz. 2 yıldır bir hizmet almadık. Bazı sokaklara kilit taşı yaptılar, nasıl yapıldıysa evlere su basıyor. Hizmet alamıyoruz, Allah aşkına bir sesimizi duyun. Mahallemiz unutulmuş bir mahalle. Alevi mahallesi mi diye buraya hizmet gelmiyor" dedi.

Etiketler : ,

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler